Waardevolle Mening

Bezoek Waardevolle Mening

Gemiddelde beoordelingen

Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Gemiddeld
3.8

Score gebaseerd op 136 beoordelingen

Soorten onderzoeken

Vragenlijst via internet
Telefonische vragenlijst
Producttesten
Persoonlijke vragenlijsten

Beloning

Geld
Cadeau / -bonnen
Deelname loting
Goed doel

Bezoek Waardevolle Mening

Reviews

Waardevolle Mening
nu ik ben benieuwd, heb onlangs pas een uitbetaling aangevraagd, ben benieuwd of en wanneer de bon komt

kreeg vandaag een enquete en had al heel veel vragen beantwoord over elektronica, pas aan het einde kwamen vragen over mijn persoonlijke situatie en opeens was ik niet meer geschikt en werd eruit gegooid...., heb het een beetje bijgehouden de laatste tijd, en het gebeurt wel heel vaak

14-09-2008:
heb mijn cadeaubon na ongeveer 14 dagen in de brievenbus gehad
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Gemiddeld
Beloning: Slecht
1
Waardevolle Mening
Er staat dat je tussen de 2 en 5 euro per enquete krijgt, en dat is ook wel waar. Alleen dan vul je ook ongeveer 1 enquete per half jaar in of zo. Dus dan schiet het voor geen meter op. Na het invullen van enquetes met meterslange vragenlijsten krijg je te horen dat je eigenlijk niet geschikt bent...

Kortom: een waardeloos spaarprogramma
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Slecht
Beloning: Zeer slecht
1
Waardevolle Mening
Voor de meeste enquetes mag je een halve enquete invullen en dan komen ze er pas achter dat je toch niet geschikt bent, vragen via de klantenservice worden niet behandelt althans je krijgt gewoon geen antwoord.
Mijn saldo blijft 15 cent onder het uitbetaallimiet, de enquetes die ik erna gedaan heb blijven staan bij beloningen die in behandeling zijn en daar blijven ze ook.
Hbe gemaild wanneer de openstaande eindelijk worden bijgeteld zodat ze kunnen uitbetalen je raad het al geen antwoord.

31-07-2008:
Er staat duidelijk in de aanmelding tussen 2 en 5 euro, de enquetes als je al deel mag nemen zijn rond de euro of 75 cent.
Uitbetaal limiet wordt niet gehaald, gezien de bedragen van "in behandeling" verdwijnen naar "bijgeschreven" alleen blijft je saldo gelijk.
Mailtjes beantwoorden ze domweg niet.

07-08-2008:
Enquetes zijn zelden 2 euro maar dan hebben ze al is de mail net binnengekomen al genoeg deelnemers.
Messtal zit het te verdienen bedrag rond de euro voor 30 minuten. Vaak heb je de halve enquete al in gevuld waarna je te horen krijgt dat ze genoeg deelnemers hebben, neem aan dat ze de antwoorden die ze nodig hadden dan gratis binnenhebben.
absoluut een no go

01-09-2008:
Heb 1 irischeque verdient na zeker 7 maanden, continu halve enquetes invullen waarna je te horen krijgt dat je toch niet tot de doelgroep behoort, de cheque al 1.5 maanden geleden aangevraagd zou binnen 28 dagen ( wat ik al belachelijk lang vind gezien andere het binnen 10 dagen regelen) verstuurd worden, ik wacht af of deze nog binnenkomt anders zeg ik het lidmaatschap op.

04-09-2008:
Vergeet het maar na een jaar 1 cheque van maar liefst 10 euro verdient ( die nooit is aangekomen wacht er nu al 4!!! maanden op) en tientallen 3/4 enquetes ingevuld die bij de laatste paar vragen toch niet geschikt voor me waren, denk dat ze de antwoorden die ze nodig hadden om zelf te verdienen toen wel al hadden.
Klantenservice reageert niet, isabella@waardevollemening.nl reageert ook niet, van dat emailadres komen alle enquetes.
Het is 1 en al bedrog en diegene die er beter van word is ongetwijfeld waardevolle mening zelf.
Wordt hier geen lid van.
Ik heb 3x zeer slecht ingevuld ook al lijkt het via de indicatie op slecht.

24-09-2008:
Staan ondertussen al op internetoplichting.nl

29-09-2008:
Graag jullie klacht bij www.internetoplichting.nl neerzetten als jullie je cheque nog niet hebben!
deze mailen dan voor ons allemaal
Algemeen: Zeer slecht
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Zeer slecht
1
Waardevolle Mening
Heb in het begin 2 maal een cheque gekregen en bij cheque 2, heb ik al vele mails moeten versturen om de cheque alsnog te krijgen. Nu heb ik cheque 3 aangevraagd en wacht al 6 weken, de vele mails die ik heb verstuurd worden niet beantwoord. Oplichterij, meld je niet aan. En inderdaad, na 3/4 van de enquete te hebben ingevuld voldoe je alsnog niet aan de eisen.

07-11-2008:
Als navolging op mijn eerdere bericht. Ik heb mijn cheque dan eindelijk gekregen. Na een soort dreigmail te hebben gestuurd, heb ik na ruim 2,5 maanden mijn cheque gekregen. Volgens hun hadden ze problemen met het bedrijf dat de cheques verstuurd.Geduld word beloond zullen we dan maar zeggen!
Algemeen: Slecht
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Gemiddeld
1
Waardevolle Mening
twijfelgeval voor mij, soms wekenlang niets of behoor niet tot de doelgroep, en soms op eens een redelijk goed betaalde enquete
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Beneden gemiddeld
2
Waardevolle Mening
Geen nadere motivatie
Algemeen: Gemiddeld
Kwantiteit: Zeer slecht
Beloning: Gemiddeld
3
Waardevolle Mening
Geen nadere motivatie
Algemeen: Beneden gemiddeld
Kwantiteit: Beneden gemiddeld
Beloning: Slecht
2

Hoe beoordeelt u Waardevolle Mening?

Bent u panellid van Waardevolle Mening of geweest? Help dan Waardevolle Mening te beoordelen en schrijf een review.

Uw gegevens

(niet verplicht)

Beoordeling

Motivatie

Denk aan: Duidelijkheid vraagstellingen, hoeveelheid persoonlijke vragen, veel vooronderzoeken t.o.v. echte onderzoeken, beloning voor vooronderzoeken, indruk van professionaliteit, positieve of negatieve ervaringen, snelheid enz.

Bezoek Waardevolle Mening